Aktiviteter

Varje dag händer något som får dig att skratta eller gråta eller helt enkelt inte berör dig alls. Vem vet vad som sker när marken gungar eller när andras makt tvingar oss att ta hand om reaktionen i oss? Det börjar och slutar med dig! När foten trevar efter fast mark slutar människan att vara sann och överger sig själv för att finna bästa möjliga väg till trygghet. När det är vägen som leder, ändras tankarna från undran till visshet och marken bär - oavsett vad! Tro inte eller ta för givet - var som en semafor och signalera vem du är i ögonblicket! Då förändras motståndet till medhåll!   SVERIGE      

 

2020
4/7- Intensivt Allenergimöte, Sandika (Östhammar)


Du är så välkommen att delta i sommarens första Intensiva Allenergimöte med oss - en dag med dig i centrum på flera nivåer! Passa på om du aldrig varit hos oss förut för att känna in vad som sker inom dig i en högre villkorslös frekvens! Och du som växt inombords i dess närhet - dags att värma dig lite mer? Vi tar dig på en rundvandring i den värld du skapat och låter dig 'se' var du kan utvidga ditt rike!


Plats: Sandika (Östhammar), Tid: 12-17


Kersti & Lennart

ALLENERGI

www.allenergi.se 


Obs! Obligatorisk anmälan/mer info om kostnad m m: Ta kontakt med oss via Activities@allenergi.se

12-16/7 - Aktiv 5-dagars Allenergi Retreat, Östhammar (Sandika)

                                     

12-16/7 2020 har vi en 5-dagars AKTIV ALLENERGI RETREAT i Sandika utanför Östhammar - ett djuplodande inre arbete med dig själv på så många plan - ett inre äventyr för en yttre livslusta! Vi guidar dig i den 13e strålens villkorslösa kärlek - den sublima övertonen som skapas av full acceptans av hela din skapelse - en värdemätare om något! Att avsluta kraven - spränga gränser - vidga vyn… En magisk upplevelse! Antalet deltagare är begränsat, så du får full uppmärksamhet att välja dig i varje inre position. Inre utveckling tar aldrig slut - den djupnar i medvetenhet och förändrar världen igen och igen!


- Själslig guidning två ggr/dag
- Personliga övningar med inre och yttre support för att finna Källan inombords inkl egentid
- Personlig konsultation (Var är du nu? Vart är du på väg?)
- Kroppsbehandling
- Expanderande info för ökad medvetenhet


Känner du dragningen? Ta kontakt med oss via Activities@allenergi.se 
                              1/8 Intensivt Allenergimöte, Sandika (Östhammar)                                                                       

  

Du är så välkommen att delta i sommarens andra Intensiva Allenergimöte med oss - en dag med dig i centrum på flera nivåer! Passa på om du aldrig varit hos oss förut för att känna in vad som sker inom dig i en högre villkorslös frekvens! Och du som växt inombords i dess närhet - dags att värma dig lite mer? Vi tar dig på en rundvandring i den värld du skapat och låter dig 'se' var du kan utvidga ditt rike!


Plats: Sandika (Östhammar), Tid: 12-17


Kersti & Lennart

ALLENERGI

www.allenergi.se 


Obs! Obligatorisk anmälan/mer info om kostnad m m: Ta kontakt med oss via Activities@allenergi.se

       
 Kontakta oss 

                                                                         


Copyright ALLenergi. All Rights Reserved, 2015


Aktiviteter