Aktiviteter

Varje dag händer något som får dig att skratta eller gråta eller helt enkelt inte berör dig alls. Vem vet vad som sker när marken gungar eller när andras makt tvingar oss att ta hand om reaktionen i oss? Det börjar och slutar med dig! När foten trevar efter fast mark slutar människan att vara sann och överger sig själv för att finna bästa möjliga väg till trygghet. När det är vägen som leder, ändras tankarna från undran till visshet och marken bär - oavsett vad! Tro inte eller ta för givet - var som en semafor och signalera vem du är i ögonblicket! Då förändras motståndet till medhåll!   SVERIGE      


2020
                                                                                                                                               

          Intensivt Adventmöte Uppsala - 22/2


Välkommen till vårt Intensiva Adventmöte i Uppsala! Vi startar kl 12 på lördagen och håller på till c kl 17 på eftermiddagen med avbrott för smörgåsfika! 


Vi öppnar även dörren till att låta var och en som kommer finna låsmekanismer inom sig - redo att låsas upp för större frihet och rymd inombords - men var är nyckeln?


Obs! Obligatorisk anmälan/mer info: ta kontakt med oss via Activities@allenergi.se  


.

Kroppslig energibehandling Östhammar- 21/3


Välkommen till en dag med Kroppslig energibehandling i vårt hägn! Vi startar kl 11 på förmiddagen och håller på till c 17 med avbrott för lunch och fika! En både aktiv och passiv dag för kropp och själ! 


Obs! Obligatorisk anmälan/mer nfo: ta kontakt med oss via Activities@ allenergi.se Kontakta oss 

                                                                         


Copyright ALLenergi. All Rights Reserved, 2015


Aktiviteter