Aktiviteter

Varje dag händer något som får dig att skratta eller gråta eller helt enkelt inte berör dig alls. Vem vet vad som sker när marken gungar eller när andras makt tvingar oss att ta hand om reaktionen i oss? Det börjar och slutar med dig! När foten trevar efter fast mark slutar människan att vara sann och överger sig själv för att finna bästa möjliga väg till trygghet. När det är vägen som leder, ändras tankarna från undran till visshet och marken bär - oavsett vad! Tro inte eller ta för givet - var som en semafor och signalera vem du är i ögonblicket! Då förändras motståndet till medhåll!

 

SVERIGE 

 

2018

 

 

8/5 - KVÄLLSMÖTE Uppsala

 

 

Öka utrymmet inombords med en högre klang och ett vidare seende i ögonblicket! Ibland behöver man bara ändra fokus för att se sitt liv på ett annat sätt och ibland behöver man en knuff för att ta det steget! Är du glad och nöjd i dig själv? Har du frågor inom dig? Kom och expandera ytterligare! Vi utgår från Källan inombords i vår mediala medvetenhet!

 

Plats: Vaksala kyrkby, Uppsala, Tid: Kl 19.00-20+, Kostnad: 150:- kontant OBS! Obligatorisk anmälan Activities@allenergi.se

 

"Kraven du har på dig ökar varje gång du tror att världen omkring dig är beroende av dig. På samma sätt ökar kraven på dig när du tror att andra är viktigare än du. I båda ställningarna har du övergivit dig själv och valt att lägga tyngdpunkten utanför dig. Du är din världs mittpunkt, ingen annan!"

 

Kersti & Lennart

ALLENERGI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

 

Copyright ALLenergi. All Rights Reserved, 2015

 

 

 

 

 

Aktiviteter