Aktiviteter

Varje dag händer något som får dig att skratta eller gråta eller helt enkelt inte berör dig alls. Vem vet vad som sker när marken gungar eller när andras makt tvingar oss att ta hand om reaktionen i oss? Det börjar och slutar med dig! När foten trevar efter fast mark slutar människan att vara sann och överger sig själv för att finna bästa möjliga väg till trygghet. När det är vägen som leder, ändras tankarna från undran till visshet och marken bär - oavsett vad! Tro inte eller ta för givet - var som en semafor och signalera vem du är i ögonblicket! Då förändras motståndet till medhåll!   SVERIGE      


2019
                                                                                                                                               

          Allenergi Kroppslig Energibehandling - 12/10


En dag med behandling på och bredvid bänkarna för optimal tillgång till det du har och det du kan släppa taget om! Minimum 12 anmälningar, så kom och ta emot! Plats: Östhammar, Tid: 11-c17. OBS! Obligatorisk anmälan/förfrågan till Activities@allenergi.se .
MALTAAktiv Allenergi Retreat Malta - 24-29/10


Vi tillbringar återigen en fullödad tid med dig under några dagar för att vinna tillbaka delar av det som stängts ute inombords! OBS! Begränsat antal, så ta kontakt med oss om du vill följa med! För info/anmälan, vänd dig till Activities@allenergi.se .


 Kontakta oss 

                                                                         


Copyright ALLenergi. All Rights Reserved, 2015


Aktiviteter